- Una proposta molt encertada i divertida! Joan Arnau, director del Conservatori de Música de Manresa.

- ¡Que lindo! En mi país he visto a muchos cuentacuentos pero nunca nada parecido a lo que hacen ustedes. ¡Que sean muy felices! Claudia, argentina de Cunit, madre de Lucas.

- Molt original! Maria Antònia Vila de Golmés, Lleida.

- Nens i grans ens ho hem passat molt bé! Juanjo Vilarroya, flautista i director de l'Associació Cultural Diabolus de Benicarló.

- El Lluís ens parla. Ho fa amb una música que ens arriba directe al cor. Veiem com sap copsar el detall de les petites coses, de subtils moments, per extreure'n els símbols musicals. El seu llenguatge és transparent. És essencial. No hi falta ni hi sobra res. No hi ha res amagat. Ens sorprèn per la seva claredat d'idees, per la senzillesa dels elements, per la seva sensibilitat tan personal i pel seu entusiasme. Com en les obres dels grans mestres, aquestes peces ens fan descobrir unes impressions que teníem dintre nostre i encara no havíem descobert. Són aquelles peces que a tots ens hauria agradat escriure. Deixem-nos doncs portar per la màgia contagiosa de la seva música i gaudim-ne. Jordi Vilaprinyó, concertista i professor de piano al Conservatori de Música de Barcelona, aqui està dedicat el llibre Música Dibuixada (Clivis 1997) .